SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Jaquelin Cristian > Simona Halep s-a retras de la Linz, Jaqueline Cristian este în prima finală WTA a carierei!

Simona Halep s-a retras de la Linz, Jaqueline Cristian este în prima finală WTA a carierei!

Simona Halep la Linz

O veste de ultimă oră vine de la Linz: semifinala românească dintre Simona Halep și Jaqueline Cristian nu se va mai disputa. Simona s-a retras.
Simona Halep, locul 22 WTA şi favorită 2, s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian, din cauza unei accidentări la genunchi. Cristian s-a calificat astfel în prima finală WTA din carieră.

“Din nefericire nu pot juca în semifinale, după ce m-am accidentat la genunchi la meciul de ieri. Aş face orice ca să pot juca, dar este inflamat şi dureros şi să joc ar înrăutăţi situaţia. Le mulţumesc organizatorilor turneului şi fanilor de aici, de la Linz, pentru o săptămână fantastică. Sper că voi reveni!”, a anunţat Halep, care pentru prima dată din 2012 încheie sezonul fără vreun trofeu WTA.

Până la urmă, în afara regretului că nu poate juca pentru un trofeu, Halep și-a îndeplinit obiectivul pentru care a mers la Linz: acela de a reveni în Top 20 WTA, poziționarea în clasamentul finalului de an fiind extrem de importantă pentru jucătoarele și jucătorii de tenis prin prisma negocierii viitoarelor contracte de sponsorizare.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top