SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Va fi anulat turneul demonstrativ din Africa de Sud la care trebuie să joace Simona Halep?

Va fi anulat turneul demonstrativ din Africa de Sud la care trebuie să joace Simona Halep?

Simona Halep la WTA Moscova 2021

Simona Halep ar trebui să participe în 18 și 19 decembrie în Africa de Sud la turneul demonstrativ Africa Cares, competiție amicală care ar trebui să fie găzduită de orașul Johannesburg. Numai că, prin prisma veștilor îngrijorătoarea care vin din Africa de Sud referitoare la coronavirus, acest turneu are toate șansele să fie anulat. Deocamdată nimeni nu a anunțat nimic, nici oficial, nici neoficial, dar aceasta pare a fi singura soluție posibilă.
De 24 de ore toată lumea vuiește după descoperirea, în Africa de Sud, a unei noi variante a SARS-CoV-2, care pare rezistentă la vaccin și anticorpi. O dovadă că amenințarea e serioasă este și propunerea făcută de Comisia Europeană, vineri, ca statele Uniunii Europene să suspende toate zborurile din și spre regiunea Africii australe, din care face parte și Africa de Sud. Iar bursele mondiale au înregistrat scăderi tocmai din această cauză.

Noua variantă de virus are un număr foarte mare de mutații

Noua variantă de virus, care a fost identificată marţi, a atras îngrijorările specialiștilor pentru că „duce un număr extrem de mare” de mutaţii, ceea ce înseamnă să proteina spike arată acum foarte diferit de versiunea pentru care a fost conceput vaccinul. Adică, pe românește, dacă iei virusul, te poți îmbolnăvi grav indiferent dacă ești vaccinat sau nu. De altfel, în urmă cu câteva minute Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a catalogat această variantă de virus, botezat ”Omicron”, drept ”variantă de îngrijorare”, ceea ce coincide cu cel mai ridicat grad de risc.
Anularea turneului demonstrativ din Africa de Sud pare aproape sigură

În aceste condiții, chiar dacă până acum nimeni nu a nimic anunțat oficial referitor la soarta turneului demonstrativ, părerea mea este că acesta nu se va disputa. Sau, dacă se va juca, mie mi-e chiar greu să cred că Simona Halep se va duce și se va expune unui virus care nu este anihilat de vaccin. Pentru că ea chiar nu pare o persoană care riscă atunci când e vorba de sănătate. Să nu uităm că românca a preferat să stea acasă și să nu meargă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, unde avea șanse imense la aur, din cauza țânțarului Zika, insectă care până la urmă nu a ciupit pe nimeni în timpul competiției, sau cel puțin nimeni nu s-a plâns de acest lucru.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top