SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > FOTO: Simona Halep s-a antrenat cu liderul mondial, Ashleigh Barty, la Melbourne

FOTO: Simona Halep s-a antrenat cu liderul mondial, Ashleigh Barty, la Melbourne

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au antrenat împreună la Melbourne

În tenis se nasc rar prietenii adevărate între sportivi. Tocmai de aceea relația dintre Simona Halep și Ashleigh Barty este una specială.
Miercuri, cele două valoroase jucătoare s-au antrenat împreună în complexul de la Melbourne, iar la începutul ședinței de pregătire au făcut și o fotografie alături de antrenorii lor.

Având în vedere că pe teren s-a aflat actualul lider mondial WTA, Ashleigh Barty și o fostă ocupantă a locului 1, Simona Halep. Chiar dacă acum este pe poziția a 20-a, căderea din clasament a româncei a fost cauzată mai multe de accidentările care i-au măcinat sezonul recent încheiat decât de forma slabă arătată în meciuri.

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au antrenat împreună la Melbourne
Simona Halep și Ashleigh Barty s-au antrenat împreună la Melbourne (FOTO: Instagram)

Prietenia dintre cele două jucătoare a fost inițiată, desigur, de Darren Cahill, care le-a făcut mai întâi pe cele două valoroase jucătoare să se antreneze împreună în anii trecuți, după care totul a depins de chimia dintre ele. Și nu e ceva doar de fațadă, pentru că ele își și comentează pe rețelele sociale foarte des și la turnee petrec mult timp împreună.

Simona Halep va participa de săptămâna viitoare la turneul care va începe la Melbourne (WTA 250), în timp de Barty se va afla la Adelaide (WTA 500). Apoi, ele se vor revedea la Sydney, acolo unde va avea loc un turneu WTA 500. Iar din 17 ianuarie vor participa la cea mai importantă competiție din ianuarie: Australian Open.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top