SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Mihaela Buzarnescu > Mihaela Buzărnescu, Crăciun pe plajă în Maldive cu iubitul, Marco Dulca – FOTO

Mihaela Buzărnescu, Crăciun pe plajă în Maldive cu iubitul, Marco Dulca – FOTO

Mihaela Buzărnescu și iubitul ei, Marco Dulca, pe plaja din Maldive, de Crăciun

Mihaela Buzărnescu a decis ca în acest an să petreacă un Crăciun de neuitat: tocmai în Maldive, alături de iubitul ei, fotbalistul Marco Dulca.
Cei doi sunt împreună de la începutul toamnei și profită de orice moment pentru a fi împreună. Pentru că Mihaela Buzărnescu (33 de ani) este mai tot timpul plecată în turnee sau are programul plin de antrenamente. Iar când e ea liberă, Marco Dulca (22 de ani) este în plin campionat, el fiind titular la prim-divizionara Chindia Târgoviște. Drept urmare, singurele momente în care pot fi cu adevărat împreună sunt acestea din preajma și din timpul Crăciunului.

Mihaela Buzărnescu și iubitul ei, Marco Dulca, pe plaja din Maldive
Mihaela Buzărnescu și iubitul ei, Marco Dulca, pe plaja din Maldive

Cârcotașii ar putea spune că ea își riscă puțin startul sezonului, pentru că pentru jucătorii și jucătoarele de tenis perioada aceasta este foarte încărcată de antrenamente fizice și cu mingea, deoarece sezonul începe peste doar 10 zile. Dar când iubirea e mare, așa cum e în cazul lor, merită orice sacrificiu. Deși un Crăciun la 30 de grade Celsius, pe plaja din Maldive alături de persoana iubită, nu pare chiar sacrificiu, ci fericire de-a dreptul 🙂 .

Mihaela Buzărnescu și iubitul ei, Marco Dulca, pe plaja din Maldive, de Crăciun
Mihaela Buzărnescu și iubitul ei, Marco Dulca, pe plaja din Maldive, de Crăciun

Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top