SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a anunțat primele trei turnee la care va juca în 2022

Simona Halep a anunțat primele trei turnee la care va juca în 2022

Simona Halep la Linz

Simona Halep, ocupanta locului 20 mondial, a anunțat care vor fi primele trei turnee la care va juca în sezonul 2022.
Ea va pleca în Australia în jurul Anului Nou, pentru că prima competiție la care s-a înscris va începe la 4 ianuarie 2022. Este vorba de turneul WTA 250 de la Melbourne, care se va desfășura în perioada 4-9 ianuarie.

Apoi, va zbura la Sydney, unde va participa la turneul WTA 500 care va avea loc în orașul australian între 10 și 15 ianuarie.

Apoi, din 17 ianuarie și până la 30, va juca la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Un program dens, dar numai bun pentru intrarea în formă într-un sezon care ar putea fi decisiv pentru Simona Halep în ceea ce privește continuarea carierei. Pentru că acum este pe locul 20 în lume, o poziție de unde poate urca din nou în Top 10 pentru a se bate din nou pentru trofeele importante din circuit, dar ar putea, la fel de bine, să alunece în afara Top 50, dacă rezultatele nu sunt cele așteptate. Iar în acel caz nefericit și totuși puțin probabil, în care nu va mai fi între cele mai bune 50 de jucătoare ale lumii, mi-e greu să cred că Simona va mai dori să o rămână în circuit și în 2023.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top