SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, antrenament de neuitat marți, la Centrul Național de Tenis – FOTO

Simona Halep, antrenament de neuitat marți, la Centrul Național de Tenis – FOTO

Simona Halep a dat autografe chiar pe tricourilor micuților

Simona Halep iubește să fie înconjurată de copii, așa că ziua de marți a fost perfectă pentru ea. Asta pentru că fostul lider WTA a fost vizitat de cei mai mici practicanți ai tenisului – copii între 5 și 10 ani – care se pregătesc sub coordonarea Fundației Olimpice Române (FOR).

Tinerii tenismeni au vizitat-o pe Simona Halep la Centrul Național de Tenis, acolo unde constănțeanca le-a dezvăluit o parte din tainele antrenamentelor și a profitat de ocazie pentru a prelua pentru câteva minute rolul de antrenor pentru cei mici. “Îmi face o mare plăcere să răspund întrebărilor curioase venite de la cei mici. Dinamismul și dorința lor de învățare și evoluție sunt uimitoare. Le-am promis să le fiu alături cu sfaturi și îndrumare și în alte ocazii. Am încrederea că noua generație va aduce pe terenurile de tenis și în competiție tot mai mulți tineri reprezentanți ai României”, a declarat Simona Halep, emoționată după întâlnirea cu cei mici.

Simona Halep s-a simțit foarte bine alături de micuții tenismeni
Simona Halep s-a simțit foarte bine alături de micuții tenismeni

Copiii au profitat de ocazie pentru a-și primi cadourile de Crăciun personalizate cu semnătura idolului lor: tricouri, rachete și poze alături de campioană. “A fost cel mai frumos cadou de sărbători pentru copiii lotului FOR. Întâlnirea lor cu Simona a fost marcată de emoție și încântare. Îi mulțumim pentru atenția și răbdarea acordată micilor jucători”, a declarat Cosmin Ghețu, antrenorul copiilor de la Fundația Olimpică Română.

Echipa de copii beneficiază de antrenamente și facilități sportive puse la dispoziție de către Fundația Olimpică Română și Complexul Sportiv Ion Țiriac, din București.

O amintire de neuitat: alături de Simona Halep
O amintire de neuitat: alături de Simona Halep
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top