SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Elena Gabriela Ruse > 6 românce joacă marți la Melbourne. Programul meciurilor

6 românce joacă marți la Melbourne. Programul meciurilor

Irina Begu la Roland Garros 2021

Nu mai puțin de șase românce – toate înscrise în cele două turnee de la Melbourne – vor juca în noaptea de luni spre marți în Australia. Printre ele și Simona Halep, care va evolua la dublu. Ambele turnee sunt transmise în direct pe Digi Sport.
Iată, în continuare, programul româncelor din cele două turnee de la Melbourne, în ordine cronologică. Pentru că între București și Melbourne e o diferență de fus orar de 9 ore în favoarea orașului australian, partidele vor avea loc în cursul nopții. Sau al dimineții, depinde cum considerați 🙂

De la ora 2.00 ora României, va intra pe Rod Laver Arena Irina Begu (62 WTA). Ea va juca împotriva principalei favorite de la Melbourne Summer Set 2, americanca Jessica Pegula (18 WTA).

Pe terenul 8, în al treilea meci al zilei, va evolua Gabriela Ruse (87 WTA) împotriva australiencei Arina Rodionova (152 WTA), în cadrul Melbourne Summer Set 1.

Cam în același timp va juca și meciul decisiv din calificările Melbourne Summer Set 2, Irina Bara (138 WTA). Ea o va întâlni pe rusoaica Anna Kalinskaia (111 WTA).

Revenind la Melbourne Summer Set 1, în meciul 4 de pe terenul 8, imediat după confruntarea Ruse – Rodionova, va intra Jaqueline Cristian (71 WTA), care va juca împotriva estonei Kaia Kanepi (73 WTA).

La Summer Set 2, în al cincilea meci al zilei, Sorana Cîrstea (39 WTA) va debuta în acest sezon împotriva rusoaicei Varvara Gracheva (77 WTA).

Ziua va fi încheiată de Simona Halep și de Gabriela Ruse. Cele două vor face pereche la Melbourne Summet Set 2 și vor juca, în a patra partidă de pe terenul 12, contra perechii Bernarda Pera/ Katerina Siniakova, cap de serie numărul 2.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top