SUNTETI AICI
ACASA > International > Campionii anului 2022: Amanda Anisimova a cucerit titlul la Melbourne Summer Set 2

Campionii anului 2022: Amanda Anisimova a cucerit titlul la Melbourne Summer Set 2

Amanda Anisimova cu titlul cucerit la Melbourne Summer Set 1 2022

Americanca Amanda Anisimova a început cu dreptul colaborarea cu australianul Darren Cahill. Ea a cucerit titlul la turneul WTA 250 Melbourne Summer Set 2.
În finala turneului australian, Amanda Anisimova (20 de ani, 78 WTA) a învins-o cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4, pe belarusa Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 107 WTA).

CITEȘTE ȘI: Ashleigh Barty, campioană la Adelaide

Amanda Anisimova, care a cucerit al doilea titlu al carierei după cel obținut în 2019, la Bogota, a avut o revenire fantastică după o întindere la coapsa stângă. La scorul de 7-5, 0-4, ea a simțit dureri, dar a câștigat următorul game și apoi a cerut time-out medical. A pierdut apoi cinci ghemuri la rând şi se părea că va rata trofeul, dar de la 0-3, ea a reuşit o revenire incredibilă, câştigând şase din următoarele şapte game-uri. O jucătoare chiar pe placul australianului Darren Cahill, care colaborează cu ea în această perioadă și se pare că există șanse mari să rămână antrenorul ei pentru acest an.

După această finală, Anisimova și-a asigurat un salt până pe locul 60 al clasamentului WTA, în timp ce Sasnovich va ocupa poziția a 77-a.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top