SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Ce zi frumoasă! Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu sunt în turul 2 la Australian Open 2022

Ce zi frumoasă! Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu sunt în turul 2 la Australian Open 2022

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open 2022

Ce dimineață minunată! Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu, toate cele trei jucătoare din România care au intrat în cursă marți, au trecut în turul secund la Australian Open 2022!
Simona Halep, desemnată cap de serie numărul 14, a învins-o în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-3, pe poloneza Magdalena Frech, ocupanta poziției 102 în lume. Partida a fost controlată de româncă, ea impunându-se la capătul unui meci care a durat o oră şi 29 de minute. Următoarea adversară a jucătoarei noastre va fi învingătoarea partidei dintre Katie Volynets din SUA și brazilianca Beatriz Haddad Maia.

Dar ziua deja începuse cu alte două victorii superbe. Sorana Cîrstea (38 WTA) a devenit spaima Petrei Kvitova, pe care a eliminat-o în primul tur la Australian Open pentru a doua oară consecutiv. Acum, românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2 în fața favoritei 20 și va juca în turul secund contra slovacei Kristina Kucova.

Irina Begu a reușit să se califice în turul doi după ce a salvat trei mingi de meci în fața franțuzoaicei Oceane Dodin. Românca a învins-o cu 2-6, 7-5, 6-3 și va juca în faza următoare contra favoritei 19, belgianca Elise Mertens.

Astfel, numărul româncelor prezente în turul doi la Australian Open a ajuns la 5, după ce, luni, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian trecuseră de primul tur.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top