SUNTETI AICI
ACASA > International > Cine este Destanee Aiava. În 2017 a rescris istoria tenisului feminin

Cine este Destanee Aiava. În 2017 a rescris istoria tenisului feminin

Destanee Aiava, la petrecerea dată la împlinirea a 21 de ani

Australianca Destanee Aiava este una dintre jucătoarele care, deși tinere, au scris istorie în tenisul feminin. Iată câteva lucruri pe care nu le știați despre jucătoarea născută în 2000.
A rescris istoria în 2017. Destanee Aiava (21 de ani) are o poveste foarte interesantă. Ea intrat în istorie la 3 ianuarie 2017, când a devenit prima jucătoare născută în anul 2000 care a câștigat un meci pe tabloul principal al unui turneu WTA. Ea a învins-o atunci, la Brisbane, pe americanca Bethanie Mattek Sands.

Provine din părinți născuți în Samoa. Ambii ei părinți sunt de origine din Samoa. Ea este născută în Australia. AICI puteți să îi vedeți pagina de Instagram

Părinții au făcut sport, dar nu aveau legătură cu tenisul. Deși ambii părinți au avut legături strânse cu sportul, niciunul nu a avut de-a face cu tenisul. Mama ei a fost jucătoare de rugby și apoi luptătoare de kickboxing, în vreme ce tatăl ei este antrenor de arte marțiale mixte, MMA. De altfel, așa cum a recunoscut Destanee, ei au fost foarte surprinși când au auzit calea pe care vrea să o urmeze fata lor, dar au încurajat-o de la început.

Are în încălzire multe mișcări din MMA. Cu asemenea părinți,australianca, dar care este o suporteră înflăcărată a echipei de rugby a Noii Zeelande, nu putea sta departe de sporturile de contact, pe care le-a început la o vârstă foarte fragedă. De altfel, la încălzire, ea face mai mult mișcări specifice artelor marțiale, nu neapărat tenisului.

Date biografice. Destanee Aiava s-a născut la 10 mai 2000. A ocupat cel mai bun loc în carieră în 2017: 147 WTA. Acum ocupă poziția 316. A câștigat, doar din tenis, suma totală de 520.389 $, aceasta fiind suma brută.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top