SUNTETI AICI
ACASA > International > Cine este rusoaica Anna Blinkova – 13 lucruri despre ea

Cine este rusoaica Anna Blinkova – 13 lucruri despre ea

Anna Blinkova

Irina Fetecău va fi prima jucătoare din România care va juca în sezonul 2022 în turneele WTA. Iată câte ceva despre viitoarea ei adversară, rusoaica Anna Blinkova.
În vârstă de 23 de ani, Anna Blinkova este a zecea favorită a calificărilor turneului WTA 500 de la Adelaide. Sorții au făcut ca ea să fie adversara singurei românce înscrise la acest turneu, Irina Fetecău. Iată câteva lucruri despre Anna Blinkova, nu înainte de a vă invita să faceți cunoștință cu pagina ei de Instagram.
13 lucruri despre Anna Blinkova

Data nașterii: 10 septembrie 1998, Moscova

Înălțime: 1,79 m

Loc WTA: 154 (simplu), 68 dublu) – la 1 ianuarie 2021

Bani. În 2021 a câștigat doar din tenis 476.604$. În total, a câștigat 1.974.479$. Acestea sunt sumele brute, din care se scade impozitul conform legislației din fiecare țară organizatoare de turneu.

Antrenor. Este antrenată în prezent de Ivo Klec. În trecut, a mai lucrat cu Vladimír Pláteník, Thomas Drouet și Mislav Hizak

Părinți. Mama, Elena, a însoțit-o de multe ori și în circuit. Uneori, a și antrenat-o. Pe tatăl ei îl cheamă Vladimir.

Debut. Junioratul și l-a început cu o înfrângere usturătoare, nereușind să câștige nici nu game. Nu a dezarmat și a ajuns unde este azi.

Teren preferat. Adoră să joace pe terenurile cu hard.

Lovitura favorită. Lovitura ei favorită e forehand-ul.

Joacă și șah. Când era adolescentă a practicat în paralel cu tenisul și șahul. Ea a ajuns chiar la un nivel înalt și în acest sport. Pe la 16 ani s-a concentrat exclusiv pe tenis.

Cărți preferate. Îi place foarte mult să citească. Autorii ei favoriți sunt Jack London și Erich Maria Remarque. De asemenea, citește clasicii ruși și multe autobiografii din sport (Andre Agassi, Usain Bolt, Rafa Nadal, Andy Murray)

Vorbește patru limbi: În afară de rusă, mai vorbește slovaca, franceza și engleza.

Performanțe: A câștigat un titlul WTA la dublu, alături de Raluca Olaru! Se întâmpla în 2018, la Rabat. De asemenea, s-a impus la turneul WTA 125K de la New Haven, în pereche cu Kalashnikova. A mai jucat alte două finale de dublu, în 2021 la Phillip Island Trophy (cu Potapova) și în 2019, la Hua Hin (cu Y. Wang). La simplu, a cucerit titlul la turneul WTA 125K de la New Haven. Este componentă a echipei de Fed Cup a Rusiei.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top