SUNTETI AICI
ACASA > International > Darren Cahill antrenează o nouă tenismenă. Tocmai a ajuns în finală

Darren Cahill antrenează o nouă tenismenă. Tocmai a ajuns în finală

darren cahill rade

Australianul Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep a obținut cele mai bune performanțe din carieră, are o nouă elevă: americanca Amanda Anisimova. Aceasta tocmai s-a calificat în finala turneului WTA 250 Melbourne Summer Set 2.
În vârstă de 20 de ani, Amanda Anisimova le-a eliminat la actuala ediție a turneului australian pe româncele Sorana Cîrstea (în optimi) și Irina Begu (în sferturi). Sâmbătă, ea a dispus cu scorul de 6-2, 6-0 de rusoaica Daria Kasatkina în semifinale, astfel că s-a calificat în cea de-a treia finală WTA a carierei. Ea are un titlu, cucerit la Bogota, în 2019.

Jucătoarea americană a confirmat că este pregătită în prezent de Darren Cahill și spune că deocamdată e o colaborare ”de probă”. Dar la cum a început e greu de crezut că tenismena clasată la începutul acestei săptămâni pe locul 78 mondial va lăsa să-i scape din mână un asemenea antrenor.

„Suntem la început, începem să ne cunoaștem. Vom vedea cum va merge, eu sper să fie ceva pe termen lung. Chiar sper asta. Îl respect foarte mult pe Darren Cahill, sunt foarte fericită că mi s-a alăturat săptămâna asta și că m-a ajutat. Sunt foarte fericită că a fost aici, cu mine!”, a declarat Anisimova după calificarea în finala competiției. La Melbourne Summer Set 2, americanca va juca pentru trofeu contra Aliaksandrei Sasnovich, învingătoare cu 7-6, 2-6, 6-3 în fața lui Ann Li.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top