SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Înfrângeri pentru toate cele trei românce care au jucat marți în calificări la Australian Open 2022

Înfrângeri pentru toate cele trei românce care au jucat marți în calificări la Australian Open 2022

Mihaela Buzărnescu

Toate cele trei românce care au evoluat marți în primul tur al calificărilor de la Australian Open 2022 au fost învinse.
Cel mai dramatic meci l-a avut Irina Fetecău. Ea a ratat o minge de meci în tie-break-ul setului secund în fața italiencei Martina Trevisan. A doua favorită a acestei faze s-a impus cu 5-7, 7-6 (12/10), 6-2 după un meci maraton, de trei ore și 9 minute. Este al doilea meci pierdut de Irina în acest an și la fel de dramatic. Acum o săptămână, în primul tur al calificărilor de la Adelaide, Irina a ratat cinci mingi de meci în partida pierdută cu Anna Blinkova,

Tot în primul tur al calificărilor, Mihaela Buzărnescu, care era desemnată favorită 10 în calificări, a fost învinsă clar, cu scorul de 6-2, 6-2 de belgianca Ysaline Bonaventure (235 WTA). Din păcate, Mihaela a simțit pe propria piele ce înseamnă să neglijezi pregătirea pentru a merge în vacanță cu iubitul… Dar este foarte posibil ca ea să-și revină în următoarele turnee, pentru că acum va avea timp de antrenamente.

A treia româncă programată marți să joace în calificări, Gabriela Talabă Lee a fost eliminată cu 6-2, 6-3 de sportiva rusă Kamilla Rahimova, a opta favorită.

Astfel, în turul secund al calificărilor le mai avem doar pe Alexandra Cadanţu-Ignatik și pe Irina Bara, care vor fi adversare în turul secund, miercuri.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top