SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Irina Begu s-a calificat în sferturi la Melbourne Summer Set, unde va încerca să o răzbune pe Sorana Cîrstea

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Melbourne Summer Set, unde va încerca să o răzbune pe Sorana Cîrstea

Irina Begu la Roland Garros 2021

Irina Begu se simte ca peștele în apă pe terenurile albastre de la Melbourne. Ea s-a calificat în sferturile de finală la Summer Set 2.
În turul secund al turneului WTA 250 Summer Set 2, Irina Begu (62 WTA) a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe italianca Jasmine Paolini (53 WTA), după un meci care a durat puţin peste două ore. Astfel, Irina este în sferturi atât la simplu, cât și la dublu.

Următoarea adversară a Irinei va fi americanca Amanda Anisimova (78 WTA), care a eliminat-o în turul secund, scor 6-4, 6-1, pe Sorana Cîrstea, a cincea favorită a competiției.

În competiția ”geamănă”, Melbourne Summer Set 1, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală după o victorie clară cu Gabriela Ruse. Detalii găsiți AICI.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top