SUNTETI AICI
ACASA > International > Novak Djokovic va fi trimis în Serbia după ce i s-a anulat viza pe aeroport în Australia. Sârbul a făcut apel

Novak Djokovic va fi trimis în Serbia după ce i s-a anulat viza pe aeroport în Australia. Sârbul a făcut apel

Novak Djokovic a fost eliminat în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, s-a trezit în mijlocul unui scandal pe care nu l-a provocat. A fost ținut opt ore pe aeroport la Melbourne înainte de a i se anula viza de intrare în țară. Tenismenul a făcut apel.




Nu o să intru în regulamente și legi pentru că nu mă pricep și nu mă interesează. Cert este că din cauza intereselor financiare ale organizatorilor Australian Open, Djokovic a fost făcut minge de ping-pong între autoritățile australiene. De ce erau foarte interesați cei de la Australian Open de prezența lui Djokovic? Simplu: nu doar că el umplea tribunele, dar putea introduce turneul direct în istoria de aur a tenisului mondial, pentru că erau șanse foarte mari ca Nole să cucerească titlul pentru a zecea oară, ceea ce ar fi însemnat că ajungea la 21 de trofee de Grand Slam, un record probabil de neegalat în următoarele decenii. Și contează extrem de mult pentru sponsori, pentru fani, unde se scrie istoria unui sport atât de mediatizat și bănos.

Drept urmare, cei de la Australian Open s-au comportat exact ca românii cu pile atunci când au un interes, adică nu au mai ținut cont de reguli, sau le-au interpretat după propriul interes. Drept urmare, deși legea spune că în Australia pot intra doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală în ultimele 6 luni, lui Djokovic i s-a acordat viza de intrare pe baza unor scutiri medicale. Cu viza în buzunar, Djokovic s-a îmbarcat spre Melbourne, fără să știe că în timpul zborului guvernul australian, luând act de numeroasele plângeri ale celor care nu au putut intra în țară din cauza lipsei vaccinului, a luat poziție. Drept urmare, la aterizare, Nole a fost ținut 8 ore în vamă, dintre care vreo 4 fără telefon, de parcă era vreun infractor venit să muncească ”la negru” în Australia, după care a aflat că viza i-a fost anulată.

Între timp au apărut și reacții de la Belgrad, de unde tatăl jucătorului s-a crezut la Revoluție și amenința că va ieși lumea în stradă pentru fiul său, dar și din Australia, de unde fiecare ziarist mai arunca pe piață câte o informație în funcție de sursele pe care le avea.




Djokovic a făcut, desigur, apel, însă sunt slabe șanse de reușită, pentru că dacă ar avea câștig de cauză s-ar deschide o adevărată Cutie a Pandorei și foarte mulți scutiți medical vor intra să intre în Australia.

Acum, tenismenul se află în carantină într-un hotel pentru imigranți de lângă aeroportul din Melbourne și cel mai probabil va fi trimis înapoi în Serbia cu primul avion.

O tevatură care ar fi putut fi evitată dacă de la bun început autoritățile australiene ar fi respectat legea pe care tot ele au făcut-o. Că e bună sau rea, îi privește direct.




Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top