SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Rafael Nadal, noul recordmen al titlurilor de Grand Slam! Victorie fabuloasă la Australian Open 2022

Rafael Nadal, noul recordmen al titlurilor de Grand Slam! Victorie fabuloasă la Australian Open 2022

Rafael Nadal, cu trofeul cucerit la Australian 2022, al 21-lea de Grand Slam din carieră

După o luptă de cinci ore și jumătate, Rafael Nadal a rescris istoria tenisului. El a cucerit al 21-lea titlu de Grand Slam, stabilind un nou record, după un meci de povestit nepoților.
Condus cu 2-0 la seturi în finala Australian Open de rusul Daniil Medvedev, Rafael Nadal a reușit probabil cea mai spectaculoasă întoarcere de scor din istoria tenisului, având în vedere că el va împlini anul acesta 36 de ani și că în fața lui era cel care e considerat viitorul lider mondial ATP. Totuși, găsind resurse doar de el știute, spaniolul a reușit să întoarcă rezultatul și să se impună cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5!

Rafael Nadal și bucuria victoriei
Rafael Nadal și bucuria victoriei

Pentru el, aceasta a fost a doua victorie la Australian Open, după cea din 2009, și a 21-a în turneele de Grand Slam, un nou record mondial. Până acum, Rafa era la egalitate de titluri cu Novak Djokovic și cu Roger Federer. Spaniolul mai are în palmares 13 titluri la Roland Garros, 4 la US Open și două la Wimbledon.

Rafael Nadal, cu trofeul cucerit la Australian 2022, al 21-lea de Grand Slam din carieră
Rafael Nadal, cu trofeul cucerit la Australian 2022, al 21-lea de Grand Slam din carieră

După meci, spaniolul a declarat: “A fost unul dintre cele mai emoţionante meciuri din cariera mea. A fost o onoare să să fi pe teren cu Daniil. Este extraordinar. Sincer să fiu, în urmă cu o lună şi jumătate nu eram sigur dacă voi putea reveni în circuit şi să joc din nou. Însă astăzi sunt aici, în faţa voastră, cu acest trofeu în faţa mea. Sunteţi extraordinari, mulţumesc mult”.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top