SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a început urcușul în clasamentul WTA. Ce loc va ocupa de luni

Simona Halep a început urcușul în clasamentul WTA. Ce loc va ocupa de luni

Simona Halep la Melbourne Summer Set 1

Simona Halep a declarat de la începutul sezonul că obiectivul ei pentru 2022 este să revină în Top 10 mondial. Acesta ar putea fi atins chiar mai devreme decât își imagina.
În clasamentul live, Simona Halep a urcat deja cinci poziții. Ea ocupă acum locul 15 și, indiferent de rezultatul finalei de duminică, pe care o va disputa la Melbourne Summer Set 1, contra rusoaicei Veronika Kudermetova, va ocupa, de luni, poziția a 15-a.

Grație parcursului fără greșeală din Australia, Simona le-a depășit în clasament pe Elina Svitolina, Angelique Kerber, Emma Răducanu, Jessica Pegula și Petra Kvitova și privește cumva mai liniștită viitorul, mai ales că până la finalul lunii februarie nu mai are de apărat decât 530 de puncte.

De fapt, acum e perioada în care are de apărat moștenirea anului trecut, căci apoi va fi pe plus până la finalul sezonului, accidentarea care a ținut-o departe de teren șase luni ajutând-o acum să urce ca o rachetă în top, dacă va avea rezultate bune în sezonul de zgură și de iarbă.

Finala dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova va avea loc duminică, de la ora 8.00.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top