SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a scăpat de două adversare periculoase din drumul spre finala Australian Open

Simona Halep a scăpat de două adversare periculoase din drumul spre finala Australian Open

Simona Halep la Melbourne Summer Set 1

Dacă primul tur a fost ceva mai liniștit ca în alți ani în ceea ce privește surprizele, ele au apărut în faza a doua. Chiar pe jumătatea de tablou a Simonei Halep, care a scăpat și de întâlnirea cu Muguruza și cu Kontaveit.
Cea mai mare surpriză de până acum a turneului de la Melbourne e reprezentată de eliminarea favoritei 3, spaniola Garbine Muguruza. Ocupanta locului 3 în clasamentul mondial a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-3, de franţuzoaica Alize Cornet, care se află pe 61 în lume și care e deja o veterană a circuitului. Aceasta va juca în continuare cu Tamara Zidansek din Slovenia, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29. Muguruza ar fi trebuit să o întâlnească pe Simona Halep în optimile de finală ale turneului. Ea e cea care a învins-o pe româncă în semifinale la Melbourne, acum doi ani.

Tot joi a pus punct paricipării la Australian Open 2022 și revelația finalului de an 2021: estona Anett Kontaveit. Ocupanta locului 7 WTA şi cap de serie numărul 6, ea a fost învinsă cu scorul de 6-2, 6-4 de daneza de doar 19 ani, Clara Tauson, ocupanta locului 39 WTA. Aceasta va juca în turul următor contra americancei Danielle Collins, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 27. Cu Kontaveit, Halep ar fi trebuit să se întâlnească în sferturile de finală.

Până atunci, Simona Halep va juca joi, în jurul orei 12.00, contra braziliencei Beatrice Haddad Maia, în turul secund al turneului australian.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top