SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1. Cu cine va juca

Simona Halep s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1. Cu cine va juca

Simona Halep s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1

Anul trecut, Simona Halep a avut nevoie să aștepte luna noiembrie pentru a juca prima finală a sezonului. Acum, din primul turneu și-a asigurat calificarea în ultimul act al unui turneu WTA, unde va fi mare favorită. Se anunță un sezon minunat.
În semifinalele turneului WTA 250 Melbourne Summer Set 1, Simona Halep învins-o, fără emoții, cu scorul de 6-3, 6-2, pe chinezoaica Qinwen Zheng, ocupanta locului 126 WTA, venită din calificări.

Pentru Simona Halep, aceasta va fi finala cu numărul 41 din carieră și este foarte posibil ca aceasta să-i aducă titlul 23, deoarece va juca împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, ocupanta locului 31 WTA. Aceasta a beneficiat de retragerea principalei favorite, Naomi Osaka.

Simona Halep s-a întâlnit cu jucătoarea din Rusia de două ori anul trecut şi s-a impus de fiecare dată: 6-1, 6-3, în turul al treilea al Australian Open şi 6-1, 7-6, în optimi la Moscova.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top