SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > GALERIE FOTO: Irina Begu e campioana de la Palermo. Iată toate cele cinci trofee WTA cucerite în carieră

GALERIE FOTO: Irina Begu e campioana de la Palermo. Iată toate cele cinci trofee WTA cucerite în carieră

Irina Begu cu trofeul cucerit la Palermo în 2022

Irina Begu este noua campioană a turneului WTA 250 de la Palermo. Ea a reușit să cucerească în premieră titlul la întrecerea italiană care are o istorie de 33 de ediții, dar și să-și mărească la cinci numărul trofeelor cucerite de-a lungul timpului în competițiile WTA. 
La Palermo, în finală, Irina a învins-o fără emoții, cu scorul de 6-2, 6-2, pe italianca Lucia Bronzetti, la capătul unui meci dominat de la un capăt la celălalt.

Irina Begu cu trofeul cucerit la Palermo în 2022
Irina Begu cu trofeul cucerit la Palermo în 2022

Acesta a fost al cincilea trofeu WTA obținut în carieră de Irina și primul după o pauză de cinci ani. În 2017, ea a reușit să se impună la București, în fața propriilor fani, după o finală câștigtă cu 6-3, 7-5 în fața nemțoaicei Juia Goerges.

irina begu trofeu brd bucharest open
Irina Begu si trofeul cucerit la simplu la București

Înainte de această victorie, în 2016, Irina câștigase la Florianopolis, pe hard, după o finală câștigată cu 2-6, 6-4, 6-3 în fața maghiarei Timea Babos.

florianopolis trofeu irina begu
Irina Begu cu trofeul cucerit la Florianopolis
în 2015 ea și-a trecut în palmares al doilea titlu la simplu, după ce a învins-o în finala de la Seul, cu scorul de 6-3, 6-1 pe Aliaksandra Sasnovich.

trofeu seul irina begu tenis
Irina Begu, campioana la Seul

În fine, seria victoriilor a început în 2012, atunci când Irina a reușit să cucerească trofeul la Tashkent. Acolo, a disput în meciul decisiv, cu scorul de 6-4, 6-4, de Donna Vekic, din Croația.

Irina Begu cu trofeul de la Taskent
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.

Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top