SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep revine în Top 10 mondial dacă se califică diseară în finală la Toronto

Simona Halep revine în Top 10 mondial dacă se califică diseară în finală la Toronto

Simona Halep

Miză dublă pentru Simona Halep în semifinala de sâmbătă, de la Toronto. Dacă va învinge va atinge cea mai importantă performanță din ultimii doi ani, dar va reuși să și revină în Top 10. 
Pentru Simona Halep, turneul de la Toronto reprezintă locul unde își poate vedea îndeplinit un prim obiectiv pe care și l-a stabilit pentru acest an: revenirea între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii. Acum pe poziția a 15-a în lume – a 13-a în clasamentul live – Simona va ajunge în Top 10 dacă va trece sâmbătă, de la ora 20.00, de americanca Jessica Pegula în semifinalele competiției canadiene Rogers Cup. Meciul va fi în direct pe un canal Digi Sport.

Concret, dacă va trece de Pegula, Simona va urca pe poziția a noua în lume, depășindu-le pe Daria Kasatkina și pe Belinda Bencic, cele care ocupă acum locurile 9 și 10 în ierarhia live.

Va fi prima prezență a Simonei în Top 10 WTA după un an, mai precis din 8 august 2021, atunci când a fost ultima dată pe locul 10. Pe locul 9 a fost ultima dată pe 18 iulie 2021. De altfel, dacă sunteți curioși să vedeți ce loc a ocupat Simona în fiecare săptămână a carierei, AICI puteți găsi răspunsurile.

O potențială victorie în acest turneu – cealaltă semifinală se va disputa între Beatriz Haddad Maia și Karolina Pliskova –  o va duce pe Simona pe poziția a șasea, acolo unde nu a mai fost de la 11 iulie 2021, atunci când s-a aflat ultima dată pe locul 3 în lume. Apoi s-a prăbușit direct pe 9.

Pentru amatorii de statistici trebuie spus că în sferturi Simona a trecut cu scorul de 6-4, 7-6 de Coco Gauff, din SUA.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.

Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top