SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, după calificarea în semifinale la Shenzhen: ”O să fie un meci greu, împotriva unei românce”

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Shenzhen: ”O să fie un meci greu, împotriva unei românce”

wta shenzhen simona halep

Simona Halep și Irina Begu vor disputa, vineri, primul meci 100% românesc din acest an în circuitul WTA.




După calificarea în semifinalele turneului de la Shenzhen, Simona a declarat: ”Cred că am dominat meciul, ştiam că ea loveşte foarte tare, dar eu am fost puternică pe picioare, am putut să blochez fiecare minge şi să deschid terenul, de asemenea. Nu e uşor să faci asta când joci împotriva unor jucătoare cu lovituri puternice, dar am făcut totul astăzi şi simt că am jucat foarte bine. Sunt încă departe de câştigarea titlului”.




Evident, Simona a fost întrebată și despre meciul cu Irina Begu, care va avea loc vineri: ”Vineri o să fie un meci greu, joc împotriva unei românce, aşa că o să fie o partidă frumoasă. O să dau totul, o să încerc să câştig, întotdeauna când intru pe teren încerc să câştig. Îmi place să joc la Shenzhen, am făcut mereu treabă bună aici, aşa că le mulţumesc fanilor că au venit şi îi aştept şi mâine la arenă”, a declarat Halep, la interviul de pe teren, după sucesul din sferturi, cu Arina Sabalenka, scor 6-2, 6-2.

Leave a Reply

Top