SUNTETI AICI
ACASA > Statistica > Victoria Azarenka a trecut cu emoţii de hopul 26. Programul sferturilor feminine de la Miami

Victoria Azarenka a trecut cu emoţii de hopul 26. Programul sferturilor feminine de la Miami

Victoria Azarenka

Victoria Azarenka îşi continuă invincibilitatea în 2012. A câştigat meciul cu numărul 26, dar cu mari emoţii, căci a fost nevoită să revină de la 1-6, 0-4 în faţa Dominikăi Cibulkova. Belarusa s-a impus cu scorul de 1-6, 7-6 (7), 7-5 şi va juca îân sferturile de finală cu frantuzoaica Marion Bartoli. AICI puteţi vedea ce s-a mai întâmplat în celelalte meciuri feminine de aseară. AICI puteţi vedea ce au declarat cele două jucătoare după meci.

Surorile Williams au mers la braţ în sferturi. Serena a învins-o cu 7-5, 6-3 pe Samantha Stosur şi şi-a asigurat, pe lângă revenirea în Top 10 (va ocupa cel puţin locul 9 de luni), o confruntare cu Wozniacki în sferturi. Americanca a câştigat toate cele 3 întâlniri precedente. AICI vedeţi ce a declarat Serena după calificare.

Venus a învins-o cu 6-7, 6-2, 6-2 pe Ana Ivanovic şi şi-a asigurat revenirea în Top 100. De luni va ocupa cel puţin locul 87. Şi Ivanovic poate fi mulţumită cu parcursul de la Miami, căci de luni va ocupa locul 14, cel mai bun din 2009 încoace. Următoarea adversară a lui Venus va fi Agnieszka Radwanska, singura jucătoare din cele 8 calificate în sferturi care nu a disputat vreo semifinală de Grand Slam până acum.

În ultimul sfert de finală se va disput meciul Maria Sharapova – Li Na (rusoaica are 5-4 la întâlnirile directe, dar chinezoaica a câştigat ultimele 4 confruntări).

3 thoughts on “Victoria Azarenka a trecut cu emoţii de hopul 26. Programul sferturilor feminine de la Miami

Leave a Reply

Top