SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Fraţii Bryan au cucerit al zecelea trofeu de Grand Slam

FOTOGALERIE: Fraţii Bryan au cucerit al zecelea trofeu de Grand Slam

Bob şi Mike Bryan au ridicat pentru a cincea oară trofeul la Melbourne

Fraţii gemeni Bob şi Mike Bryan au cucerit un nou titlu de Grand Slam la dublu. Al zecelea pentru ei, la două distanţă de recordul deţinut de australienii John Newcombe şi Tony Roche şi la unul distanţă de alţi australieni legendari, Mark Woodforde şi  Todd Woodbridge. Pentru americani, care s-au impus astăzi cu scorul de 6-3, 6-4 în faţa unei alte perechI care a făcut istorie în ATP, indienii  Leander Paes şi Mahesh Bhupathi, acesta a fost al cincilea titlu la Melbourne. cei doi au mai câştigat US Open de trei ori, Roland Garros şi Wimbledon câte o dată. AICI PUTEŢI VEDEA CELE MAI FRUMOASE FOTOGRAFII DIN TIMPUL FINALEI DE DUBLU FEMININ

AICI PUTEŢI VEDEA CELE MAI FRUMOASE FOTOGRAFII DIN TIMPUL FINALEI FEMININE DE SIMPLU

Lideri mondiali de aproape 8 ani, gemenii au sărbătorit victoria în modul binecunoscut în întreaga lume: sărind piept în piept.

Învinşii lor, Bhupathi şi Paes, s-au reunit anul acesta pentru prima dată după 7 ani, iar rezultatele s-au văzut imediat: au ajuns în finală la Australian Open. Cei doi au ratat ocazia de a-şi trece în palmares titlul australian, singurul care le lipseşte. Fiecare dintre ei a câştigat măcar o dată până acum câte un titlu la celelalte trei turnee de Grand Slam.

Iată în continuare  cele mai frumoase fotografii din timpul finalei de dublu masculin

[slideshow]

One thought on “FOTOGALERIE: Fraţii Bryan au cucerit al zecelea trofeu de Grand Slam

Leave a Reply

Top