SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Irina Begu, rezultat senzaţional la Marbella! S-a calificat în semifinale, obţinând a şasea victorie consecutivă! Alexandra Dulgheru a fost eliminată

Irina Begu, rezultat senzaţional la Marbella! S-a calificat în semifinale, obţinând a şasea victorie consecutivă! Alexandra Dulgheru a fost eliminată

Irina Begu

Rezultat absolut senzaţional obţinut de Irina Begu la Marbella! Venită din calificări, ea a ajuns în semifinalele turneului de 220.000 de dolari, obţinând cel mai valoros rezultat al carierei. Alexandra Dulgheru a fost eliminată în sferturile de finală.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE CU JUCĂTARELE DIN ROMÂNIA AFLATE LA MARBELLA

În sferturile de finală, Begu (nr. 138 mondial) a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-3, pe cehoaica Klara Zakopalova, locul 34 WTA şi a şasea favorită, după un meci care a durat 81 de minute. Aflată pentru a treia oară în carieră pe tabloul principal al unui turneu WTA, Irina va juca pentru un loc în finală cu a 14-a jucătoare din lume, rusoaica Svetlana Kuzneţova.

Cea de-a doua jucătoare româncă aflată în sferturile de finală, Alexandra Dulgheru a fost eliminată de italianca Sara Errani, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2.

Leave a Reply

Top