SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Mutare şoc în ultima zi a anului 2011: Andy Murray va fi antrenat de Ivan Lendl!

Mutare şoc în ultima zi a anului 2011: Andy Murray va fi antrenat de Ivan Lendl!

Ivan Lendl

Britanicul Andy Murray a făcut un anunţ şoc cu câteva ore înainte de încheierea anului 2011 în Europa: a anunţat că va fi antrenat în sezonul 2012 de fostul mare campion ceh Ivan lendl! Andy a făcut anunţul pe facebook, în urmă cu o jumătate de oră, dar, geografic, el e deja în prima zi a lui 2012, la Brisbane, unde el se află acum, fiind deja trecut de miezul nopţii.

Până acum, Andy Murray făcea parte din programul echipei Adidas, iar rezultatele nu au fost deloc rele. Andy avea, însă, nevoie de un antrenor care să-l însoţească peste tot la turneele importante, dar care să-l şi înveţe cum să facă să câştige un titlu de Grand Slam, marea durere a scoţianului. Se pare că Lendl a fost de acord şi aşa s-a născut colaborarea.

În vârstă de 51 de ani, Lendl a fost lider mondial în anii 80. El a cucerit 94 de titluri ATP, dintre care 8 de Grand Slam. După o perioadă în care s-a dedicat golfului, el a revenit în tenis, jucând acum în unele meciuri demonstrative alături de John McEnroe sau Pete Sampras. De antrenat, din câte ştiu eu, nu a antrenat pe nimeni.

Leave a Reply

Top