SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Horia Tecău și Victor Hănescu s-au antrenat azi cu copiii. Mâine pleacă în SUA, respectiv Mauritius

FOTOGALERIE: Horia Tecău și Victor Hănescu s-au antrenat azi cu copiii. Mâine pleacă în SUA, respectiv Mauritius


Tecău și Hănescu au jucat cu copiii (foto: Doartenis.ro)


Sorana Cîrstea, Horia Tecău și Victor Hănescu au avut azi parte de una dintre cele mai frumoase experiențe. Au jucat tenis, timp de aproape 4 ore, cu copiii la baza lui Dinu Pescariu, din București. Atmosfera a fost una excepțională, cu peste 100 de copii de la 2 la 12 ani jucând tenis cu idolii lor. Evident că nu puteam rata ocazia de a mă revedea cu cei trei, și evident că am făcut și o groază de poze. Pe care le voi posta gradat, pentru a nu amesteca informațiile. De asemenea, mâine voi posta și cele trei interviuri pe care le-am făcut cu ei.

Pentru acest prim calup, le-am selectat pe cele în care Victor Hănescu și Horia Tecău au făcut dublu pentru a juca împotriva celor mari. Și i-am grupat pe cei doi deoarece ei vor pleca mâine pentru două săptămâni în cantonamente peste hotare.

Victor Hănescu va porni spre Mauritius, acolo unde se va pregăti alături de antrenorul său, Patrick Mouratoglou, și de ceilalți 10  sau 11 sportivi de top, inclusiv Serena Williams, din echipa acestuia. După cum mi-a mărturisit Victor, va merge pentru a doua oară în exoticul loc, prima dată făcând-o în urmă cu câțiva ani, la un turneu.

Horia Tecău va porni mâine dimineață spre Bradenton (SUA), acolo unde va începe antrenamentele alături de noul său partener, Max Mîrnîi, dar și de antrenorul lor, Ashley Fisher. Horia mi-a spus că de la Turneul Campionilor nu a mai pus racheta în mână și că așteaptă încrezător reluarea pregătirii. De asemenea, era bucuros că se va revedea cu prietenii săi, Gabi Trifu și Catrinel Sandu, care sunt stabiliți chiar în Bradenton.

[portfolio_slideshow]

FormEasy.ro

Top