SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Horia Tecău, Sorana Cîrstea şi Simona Halep au jucat tenis cu copiii la Constanţa

FOTO: Horia Tecău, Sorana Cîrstea şi Simona Halep au jucat tenis cu copiii la Constanţa


Horia Tecău, Sorana Cîrstea si Simona Halep alături de copii la Constanta

Primii trei jucători ai ţării în funcţie de locurile ocupate în clasamentele mondiale de simplu sau dublu – Simona Halep , Sorana Cîrstea şi Horia Tecău – au avut parte în această dimineaţă de cel mai plăcut antrenament al anului.

Ei au fost protagoniştii celei de-a doua ediţii a Kid’S Day, o acţiune organizată de promotorii Soranei şi ai lui Horia, la care participă şi un invitat surpriză. Anul trecut a fost Victor Hănescu, acum a fost Simona Halep.

M-am simțit foarte bine, e impresionant să fiu alături de ei astăzi, mai ales la Constanța. Mă gândesc și îmi aduc aminte că și eu am fost așa“, a spus Simona Halep, conform Dolce Sport.

Mă uit la mulți dintre ei și parcă îmi amintesc cu drag de cum am început eu la patru ani și parcă mă regăsesc în mulți dintre ei. Mi-aș fi dorit să am ocazia să joc atunci cu cei mai mari, pentru că știu că te motivează acest lucru“, a declarat pentru Dolce Sport Sorana Cîrstea.

Mă regăsesc în fiecare, am fost și eu la fel ca ei, am început la șase ani tenisul. Eram mic, timid, aveam emoții, așa cum au și ei acum. Îmi amintesc de acele clipe şi când l-am văzut și pe primul meu antrenor în tribună, a fost un moment emoționant“, a declarat şi Horia Tecău.


Iată în continuare câteva imagini de la Club IDU, acolo unde s-a disputat acţiunea. Din păcate, singurele poze pe care le am sunt nişte preview-uri de pe Mediafax. Nici pe pagina de facebook a evenimentului, nici pe cele ale jucătorilor, nu a  apărut vreo fotografie, lucru de neînţeles pentru mine, mai ales că au trecut aproape 7 ore de la terminarea evenimentului, iar toţi sunt înconjuraţi, cel puţin la nivel declarativ, de profesionişti…

Simona Halep alături de copii la Constanta
Sorana Cîrstea la Constanta
Horia Tecău, Sorana Cîrstea si Simona Halep la Constanta

Leave a Reply

Top