SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Simona Halep despre viitoarea adversară de la Cincinnati, Maria Sharapova – sâmbătă, ora 2.00, la Dolce Sport

Simona Halep despre viitoarea adversară de la Cincinnati, Maria Sharapova – sâmbătă, ora 2.00, la Dolce Sport

Simona Halep

Simona Halep
Simona Halep


Simona Halep va juca sâmbătă dimineață, de la ora 2.00, ora României, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, contra uneia dintre puținele jucătoare din lume pe care nu a reușit să o învingă niciodată: rusoaica Maria Sharapova.

Calificată în sferturi după victoria cu Lucie Safarova, Simona Halep se va întâlni pentru a cincea oară în carieră   – a treia dată anul acesta – cu Sharapova, care a ajuns în această fază a turneului de la Cincinnati după 6-4, 7-6 cu compatrioata ei, Anastasia Pavlyuchenkova. Partida va începe la ora locală 19.00 – 02.00 în România – și va fi în mod evident transmisă în direct pe Dolce Sport. Toate cele 4 confruntări directe dintre Sharapova și Halep au fost câștigate de rusoaică. Ultimele două anul acesta, în finalele de la Madrid și Roland Garros. Dacă Simona va câștiga, atunci ea va trece pe prim poziție în clasamentul pentru Turneul Campioanelor, care va avea loc la finalul sezonul.

“Ea e o jucătoare extraordinară”, a spus Halep despre adversara ei din sferturi. ”Joacă foarte bine, așa că va fi o încercare foarte grea pentru mine. Abia aștept să joc împotriva ei, pentru a vedea dacă reușește să mă învingă și pe hard. Eu voi încerca să îmi fac jocul meu, să joc foarte agresiv, să deschid unghiurile și, de asemenea, să stau foarte concentrată”, a declarat Simona Halep despre viitoarea ei adversară.

La rândul ei, Maria Sharapova, a spus: ”Am mai jucat pe hard, în urmă cu mulți ani. Ultimele meciuri ale noastre au fost pe zgură, așa că va fi o confruntare interesantă. Ne cunoaștem foarte bine jocul una alteia, pentru că am jucat de curând una împotriva celeilalte. Ea a făcut unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei. Evident, să fii numărul 2 mondial este o mare reușită. Va fi, cu siguranță, un meci foarte tare”, a declarat Maria Sharapova despre Simona Halep.

Leave a Reply

Top