SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Caroline Wozniacki e ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor. Sharapova nu mai are șanse la locul 1 WTA

Caroline Wozniacki e ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor. Sharapova nu mai are șanse la locul 1 WTA

Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor
Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Ziua de azi a încurcat și mai rău lucrurile în Grupa Albă a Turneului Campioanelor.

În primul meci al zilei, Caroline Wozniacki a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3 pe Agnieszka Radwanska, în vreme ce al doua partidă s-a terminat cu victoria Petrei Kvitova, care nu a discutat prea mult cu Maria Sharapova, învingând-o cu scorul de 6-3, 6-2. În urma acestei înfrângeri, ea a pierdut orice șansă de a o mai depăși pe Serena Williams în clasamentul mondial în acest an, așa că americanca e sigură că va rămâne lider mondial și în 2014.

În urma acestor rezultate, Caroline Wozniacki este pe primul loc, cu două victorii, un setaveraj de 4-1 (80%) și un gameaveraj de 32-23 (58,18%).

Pe locul secund se află Agnieszka Radwanska. Ea are o victorie, un setaveraj de 2-2 (50%) și un gameaveraj de 20-18 (52,63 %).

Pe locul 3 e Petra Kvitova, cu o victorie, un setaveraj de 2-2 (50%) și un gameaveraj de 17-17 (50%).

În fine, clasamentul e încheiat de Maria Sharapova, care nu are nici o victorie. Are un setaveraj de 1-4 (20%) și un gameaveraj de 20-31 (39,22%).

În ultima etapă, mâine, se dispută meciurile Caroline Wozniacki – Petra Kvitova și Maria Sharapova – Agnieszka Radwanska.

(P) Dacă vreți să vă schimbați aparatul de fotografiat, acum e momentul, căci la Emag, veți vedea, sunt mari reduceri. AICI le vedeți pe toate.



Leave a Reply

Top