SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Simona Halep va fi numărul 2 WTA de luni! Maria Sharapova a fost eliminată la Stuttgart!

Simona Halep va fi numărul 2 WTA de luni! Maria Sharapova a fost eliminată la Stuttgart!

simona halep stuttgart

simona halep stuttgart
Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep e sigură de ocuparea locului 2 în clasamentul mondial de luni, deoarece ocupanta lui până azi, rusoaica Maria Sharapova, a părăsit încă din turul secund turneul de la Stuttgart, acolo unde a cucerit ultimele trei titluri.

Maria Sharapova, campioana ultimelor 3 ediții ale turneului WTA de la Stuttgart, a fost învinsă pentru prima dată pe zgura turneului german! Ocupantă, încă, a locului 2 mondial, rusoaica a fost învinsă azi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1 de nemțoaica Angelique Kerber.

În urma acestei eliminări, Simona Halep e sigură că de luni, indiferent de ce va face la Stuttgart, va urca pe locul 2 în clasamentul mondial, poziție pe care a mai ocupat-o anul trecut pentru câteva luni. Vineri, de la ora 15.o0, Simona, care a rămas principala favorită a turneului, va juca în sferturile de finală contra italiencei Sara Errani.



7 thoughts on “Simona Halep va fi numărul 2 WTA de luni! Maria Sharapova a fost eliminată la Stuttgart!

  1. Aici trebuie sa fiu si eu de acord cu Alex Cosmin. Exprimarea nu e cea mai corecta.

    Surprins putin totusi ca n-am vazut Inca titluri de genul : “Surpriza uriasa: Simona Scapa de Sharapova si urca cu noroc pe locul 2” , “Halep profita de infrangerea surprinzatoare a Sharapovei si trece pe 2″ ,”Desi e 0-5 H2H , Halep o depaseste cu sansa pe Sharapova din nou” etc :/ .La de-astea fac spume :)).

  2. @ Călin Ciobanu: am înţeles mesajul politic care n-are nicio legătură cu site-ul acesta. Dar depre tenis, mai uşurel. Oricât de antipatică ne-ar fi (unora) Sharapova şi oricât de mult am susţine-o pe Simona (toţi), nu poţi să spui despre o jiucătoare cu 5 Grand Slam-uri câştigate (le-a câştigat pe toate 4!) că e fabricată.

Leave a Reply

Top