SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > POZA ZILEI, 13 decembrie: Simona Halep, la antrenamentul care a început la ora 6.00

POZA ZILEI, 13 decembrie: Simona Halep, la antrenamentul care a început la ora 6.00

simona halep darren cahill cociasu

simona halep darren cahill cociasu
Simona Halep și echipa ei, inaintea antrenamentului de la ora 6.00

Simona Halep face tot ce poate pentru a pregăti cât mai bine sezonul australian. Așa că a început să facă și antrenamente la ore ciudate în România, tocmai cu scopul de a-i fi mai ușoară adaptarea la fusul orar australian.

Antrenorul Darren Cahill a postat azi, la ora 6.00, o fotografie care demonstrează nu doar că cine se trezește de dimineață departe ajunge, dar și că în tenisul profesionist orice detaliu contează. Și mai demonstrează și că Simona se simte foarte bine alături de actuala ei echipă.



Simona Halep continuă pregătirea cu antrenorul australian, iar una dintre inovațiile acestuia este programarea antrenamentelor dimineața de tot. Și nu e vorba de antrenamente fizice, așa cum se mai practică, de alergare – înviorare, ci cu racheta în mână, de serviciu-vole, dacă se poate spune așa. Motivul nu este lipsa poziției în graficul de ocupare al sălii, ci o dorință de adaptare pas cu pas cu fusul orar australian. Căci peste trei săptămâni Simona va fi deja la Brisbane, acolo unde ora 6.00 în România este ora 14.00 și unde meciurile vor fi în plină acțiune.

3 thoughts on “POZA ZILEI, 13 decembrie: Simona Halep, la antrenamentul care a început la ora 6.00

Leave a Reply

Top