SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 9 ianuarie 2016: Novak Djokovic, Agnieszka Radwanska, Sloane Stephens și Victoria Aarenka sunt campionii zilei

ȘTIRILE ZILEI, 9 ianuarie 2016: Novak Djokovic, Agnieszka Radwanska, Sloane Stephens și Victoria Aarenka sunt campionii zilei

novak djokovic trofeu doha echipa

novak djokovic trofeu doha echipa
Novak Djokovic alaturi de echipa lui si de trofeul cucerit la Doha

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore, care au fost încărcate de finale.

1. Novak Djokovic, campion la Doha. Novak Djokovic a cucerit al 60-lea titlu ATP din carieră, învingându-l în finala de la Doha, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Rafael Nadal. Pentru prima dată în carieră, Nole a preluat conducerea meciurilor directe: 24-23.

2. Australia Green a cucerit Cupa Hopman. Australia Green e noua campioană a Cupei Hopman. Daria Gavrilova și Nick Kyrgios au învins în meciurile cu ucrainenii Elina Svitolina și Aleksandr Dolgopolov și astfel trofeul a rămas acasă, în Australia.

3. Victoria Azarenka e campioana de la Brisbane. Victoria Azarenka a cucerit un prim titlu în acest an. Cu psihicul și fizicul refăcute, belarusa a învins-o în finală, scor 6-3, 6-1, pe nemțoaica Angelique Kerber. Prin această victorie, belarusa și-a asigurat un salt de 6 locuri în clasamentul mondial, urmând să ocupe de luni locul 16 în lume.

4. Sloane Stephens e campioană la Auckland. Americanca Sloane Stephens a cucerit titlul la Auckland la capătul unei zile pe care nu o va uita niciodată. Ea a disputat azi două meciuri, învingând-o pe Caroline Wozniacki în semifinale și pe Julia Goerges în finala (7-5, 6-2).

5. Poloneza Agnieszka Radwanska, urmașa Simonei Halep la Shenzhen. Agnieszka Radwanska a câștigat titlul la Shenzhen, după ce a învins-o în finală cu scorul de 6-3, 6-2 pe Alison Riske. Anul trecut, titlul a fost câștigat de Simona Halep.



6. Martina Hingis și Sania Mirza, 26 de victorii la rând, cea mai lungă invincibilitate din 1994. Martina Hingis și Sania Mirza au cucerit titlul la dublu la Brisbane, aceasta fiind al 26-lea meci la rând câștigat de cei doi.

7. Roger Federer s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Brisbane. În semifinalele turneului de la Brisbane, Roger Federer l-a învins cu scorul de 6-1, 6-4 pe Dominic Thiem și va juca duminică în finală contra canadianului Milos Raonic.

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 9 ianuarie 2016: Novak Djokovic, Agnieszka Radwanska, Sloane Stephens și Victoria Aarenka sunt campionii zilei

Leave a Reply

Top