SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > EXCLUSIV: Simona Halep merge, în proporție de 99%, la Jocurile Olimpice de la Rio. Iată de ce

EXCLUSIV: Simona Halep merge, în proporție de 99%, la Jocurile Olimpice de la Rio. Iată de ce

wimbledon simona halep
wimbledon simona halep
Simona Halep

Chiar dacă este speriată de virusul Zika și a declarat că se va mai gândi și interesa înainte de a da un răspuns favorabil participării la Jocurile Olimpice, ea se pare că a luat deja decizia de a participa, ceea ce nu poate decât să bucure.

Conform surselor Doartenis.ro, care știți că până acum nu mi-au dat niciodată vreo informație falsă în ceea ce o privește pe Simona, românca e hotărâtă în proporție de 99% să participe la Jocurile Olimpice. Pentru asta, ea deja l-a trecut pe Daniel Dobre ca antrenor personal pentru Rio de Janeiro (Darren Cahill nu va face deplasarea la Jocurile Olimpice).

Mai mult, la Londra, Simona a primit, probat și ajustat echipamentul pe care îl va purta la Jocurile Olimpice, ceea ce, dacă nu era decisă să nu participe la Rio, cu siguranță nu făcea.

loading…


One thought on “EXCLUSIV: Simona Halep merge, în proporție de 99%, la Jocurile Olimpice de la Rio. Iată de ce

  1. Acel 1% pe mine ma ingrijoreaza dar ea stie mai bine ce are de facut!Pana atunci insa mai sunt cateva turnee unde a anuntat ca va participa,si astept cu nerabdare sa vad cum se descurca in N.America.
    Bafta Simona!

Leave a Reply

Top