SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > BRD Bucharest Open: De la ora 17.00, Irina Begu începe ziua finalelor. ”Sper să-i fac pe români fericiți”

BRD Bucharest Open: De la ora 17.00, Irina Begu începe ziua finalelor. ”Sper să-i fac pe români fericiți”

irina begu
irina begu
Irina Begu

Ziua care ar putea deveni cea mai frumoasă din viața Irinei Begu începe la BRD Bucharest Open la ora 17.00.

Probabil că și din cauza caniculei, organizatorii au programat prima finală a zilei, cea de simplu, de la ora 17.00. O oră corectă, pentru că nu e de dorit ca spectacolul sportiv să fie afectat de căldura care se anunță azi în București, dar nici ca spectatorii să aibă de suferit în tribune. Astfel, de la acea oră, le vom vedea pe teren pe Irina Begu și pe Julia Goerges, jucătoare care se află la egalitate după primele două întâlniri directe.

La o jumătate de oră după ceremonia de premiere va urma finala de dublu, acolo unde Irina, alături de Raluca Olaru, principalele favorite ale tabloului, vor juca împotriva perechii Mertens/ Schuurs, cap de serie 2.

Ambele partide vor fi transmise în direct la DigiSport.




După calificarea în finale, Irina a recunoscut că va face tot ce depinde de ea pentru a-i face fericiți pe români azi: ”Mă bucur că joc ambele finale şi sper să le câştig, va fi o zi grea. Mă bucur că meciurile încep la ora 17.00, sper să nu mai fie la fel de cald ca astăzi, însă o zi plină. Sper să le câştig şi să-i fac pe români fericiţi. Va fi o victorie mare pentru mine”, a declarat ea.

loading…


Leave a Reply

Top