SUNTETI AICI
ACASA > International > Miami Open 2018: Victoria Azarenka e în semifinale și va reveni în Top 100 WTA

Miami Open 2018: Victoria Azarenka e în semifinale și va reveni în Top 100 WTA

victoria azarenka miami

Cea mai frumoasă poveste de la Miami e scrisă în aceste zile de belarusa Victoria Azarenka. Triplă campioană a turneului, ea a ajuns în semifinalele actualei ediții.




Aflată pe locul 186 în cel mai recent clasament mondial, Victoria Azarenka a ajuns în semifinalele turneului de la Miami, după ce a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3 pe Karolina Pliskova.

Cu această victorie, Azarenka și-a asigurat revenirea între cele mai valoroase 100 de jucătoare ale lumii, acolo unde, cu siguranță, îi este locul. După cum toată lumea cred că știe, absența ei din ultimul an a fost cauzată de un proces infam în care a fost târâtă de tatăl copilului ei, pentru stabilirea custodiei. Acum, problemele sunt rezolvate, iar Victoria poate juca din nou în afara statului în care locuiește, iar rezultatele se văd.

Ea va juca în semifinale contra americancei Sloane Stephens, campioana de la US Open. Aceasta a trecut în sferturi cu scorul de 6-1, 6-2, de nemțoaica Angelique Kerber. Indiferent de rezultatul acestui meci, Azarenka și-a asigurat cel puțin ocuparea locului 93 în clasamentul mondial.

Interesant este că pentru Victoria aceasta a fost a 11-a victorie – are un nume predestinat – consecutivă la Miami. Ea a campioana ediție 2016, iar anul trecut a lipsit, așa că de aceea invincibilitatea ei durează din 2015 la acest turneu. De altfel, acel titlu, al treilea cucerit de ea la Miami, după cele obținute în 2009 și 2011, a fost ultimul obținut până acum de belarusă.

Leave a Reply

Top