SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Elena Bogdan > Elena Bogdan şi Raluca Olaru, finaliste la Casablanca

Elena Bogdan şi Raluca Olaru, finaliste la Casablanca

Fashion Days

Elena Bogdan


Elena Bogdan şi Raluca Olaru s-au calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de 25.000 de dolari de la Casablanca (Maroc). În semifinale, cele două românce au învins cu scorul de 6-4, 6-1 perechea Danka Kovinic/ Silvia Njirici (Muntenegru/ Croaţia).

OFERTĂ SPECIALĂ: Dacă sunteţi în Bucureşti şi vreţi să jucaţi tenis, AICI găsiţi o ofertă foarte bună: plătiţi doar 15 lei pentru o oră de joc! Eu zic că merită să o vedeţi

În finală, Bogdan şi Olaru, care sunt cotate cu a doua şansă la cucerirea titlului, vor întâlni principalele favorite, Olga Savciuk şi Renata Voracova (Ucraina/ Cehia).

Tot în semifinalele de dublu, dar la Caserta (Italia, 25.000 de dolari), Mădălina Gojnea şi poloneza Magda Linette au fost învinse în semifinale cu 6-2, 7-5 de cuplul Viktorija Golubici/ Aleksandra Krunici (Elveţia/ Serbia).

OFERTĂ: Dacă vreţi să mergeţi în excursie la Roma, AICI puteţi cumpăra un voucher prin care plătiţi doar 155 de euro pentru transport cu avionul si cazare 2 nopţi la un hotel de 4 stele în toamnă.

Groupon - VIP

Leave a Reply

Top