SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > Cum poate deveni Serena lider mondial la Doha. Acolo unde joacă și româncele Sorana Cîrstea, Simona Halep și Monica Niculescu

Cum poate deveni Serena lider mondial la Doha. Acolo unde joacă și româncele Sorana Cîrstea, Simona Halep și Monica Niculescu


Serena Williams

Turneul de la Doha, care se dispută săptămâna viitoare și la care vom avea și noi trei jucătoare, poate aduce schimbarea liderului WTA.

Serena Williams are două șanse de a deveni lider mondial: prima prin propriile forțe – dacă ajunge în semifinale. A doua prin noroc: dacă titlul de nu va fi câștigat de Victoria Azarenka sau de Maria Sharapova.

Mai jos aveți tabloul de simplu de la Doha, pentru a vă putea face singuri o idee despre șansele americancei de a urca pe locul pe care îl merită după parcursul avut din vară încoace.

Tabloul de simplu la Doha

În ceea ce le privește pe românce, acestea au picat bine, după părerea mea. Sorana Cîrstea va juca împotriva unei jucătoare din Tunisia, Ons Jabeur, beneficiară a unui wild-card. Iar în turul doi, Sorana ar putea juca împotriva unei prietene, daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 10. Ea va juca împotriva unei jucătoare din calificări și, la ce formă are fostul lider mondial, tragerea la sorți e foarte bună pentru Sorana, pe care o văd ca favorită.

Simona Halep va juca în primul tur cu belarusa Olga Govortsova şi am din nou un gust amar când mă gândesc ca asta mă face să cred că a dat bir cu fugiţii în Fed Cup. În turul secund, ea ar putea juca împotriva învingătoarei meciului dintre Tamira Paszek şi Ana Ivanovic, alte două jucătoare care au spus “pas” în Fed Cup.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu sârboaica Jelena Jankovic, o tensimenă de valoare, dar chinuită de dureri de spate. În mod normal, Monica e favorită. În turul secund Moni ar trebui să joace cu a opta favorită, Samantha Stosur.

Nemira

3 thoughts on “Cum poate deveni Serena lider mondial la Doha. Acolo unde joacă și româncele Sorana Cîrstea, Simona Halep și Monica Niculescu

Leave a Reply

Top