SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Sorana Cîrstea a fost aseară la teatru acvatic în Las Vegas: a văzut LA REVE – THE DREAM

FOTO: Sorana Cîrstea a fost aseară la teatru acvatic în Las Vegas: a văzut LA REVE – THE DREAM


Sorana Cirstea alaturi de trupa LA REVE - THE DREAM in Las Vegas

Sorana Cîrstea îmbină plăcutul cu plăcutul la Las Vegas, așa cum sper că fac și cum ar trebui să facă toți sportivii când se duc să se pregătească undeva.

Aseară, Sorana a fost la spectacolul de teatru acvativ LA REVE – THE DREAM. Un show acvatic lansat în 2005 dar care se joacă în fiecare seară cu casa închisă. A fost împreună cu celelalte două jucătoare aflate în pregătire cu echipa Adidas, Christina McHale si Monica Puig.

Din ce am văzut pe Internet, spectacolul e un fel de Cirque de Soleil cu apă dacă se poate spune așa. Iar mare particularitate e că atunci când asiști la show simți că faci parte din el, având în vedere că cel mai depărtat loc din sală e la 12 metri de scenă. Spectacolul, dacă sunteți interesați și aveți drum pe acolo, se joacă la cazinoul Wynn, iar AICI aveți imagini din show și modalitatea de procurare a biletelor.

Sorana Cirstea a atras toate privirile la spectacol

2 thoughts on “FOTO: Sorana Cîrstea a fost aseară la teatru acvatic în Las Vegas: a văzut LA REVE – THE DREAM

    1. da, bineinteles… Dar eu ma bucur cand vad ca fetele astea mai si ies din lumea antrenamentelor, ca si traiesc ceva din viata asta agitata. E tanara, e frumoasa, are viata asigurata si cu 10 trofee si fara nici unul. Eu nu stiu cati din cei care critica sunt dedicati muncii lor asa cum sunt sportivii astia

Leave a Reply

Top