SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Horia Tecău a povestit cum s-a simţit după ce l-a învins pe Federer la dublu la Dubai

Horia Tecău a povestit cum s-a simţit după ce l-a învins pe Federer la dublu la Dubai

horia tecau jean julien rojer

horia tecau jean julien rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecău a revenit în România după ce a jucat în semifinalele de dublu de la Dubai. El a povestit, pe aeroport, cum s-a simţit după ce l-a învins la ultimul turneu pe Roger Federer şi ce crede despre meciul de Cupa Davis cu Israelul, de la finalul săptămânii viitoare.

“A fost destul de emotionant, pentru ca este unul dintre idolii mei. Il admir foarte mult si a trebuit sa imi blochez toate emotiile ca sa ma concentrez sa il inving in acel meci“, a declarat, la sosirea pe aeroport, Horia Tecău, atunci când a fost întrebat cum s-a simţit după victoria cu Federer.

În continuarea interviului acordat pentru Dolce Sport, Tecău a vorbit şid espre emciul cu Israelul de la finalul săptămânii viitoare, de la Sibiu. “Atuul nostru in acest meci cred ca este meciul de dublu, care sper eu sa fie punctul pe care il vom castiga. Apoi trebuie sa atacam meciurile impotriva numarului 2 din echipa lor”, a spus Tecău.



Leave a Reply

Top