SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Miami Open: Simona Halep joacă sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Meciul va fi în direct la DolceSport

Miami Open: Simona Halep joacă sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Meciul va fi în direct la DolceSport

miami simona halep
miami simona halep
Simona Halep

După excepționalele performanțe de ieri, când Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat în turul trei la Miami, azi e rândul Simonei Halep să intre din nou în arenă, pentru a ataca promovarea în optimi. De asemenea, va debuta și Horia Tecău, dar și Monica Niculescu la dublu.

Simona Halep va juca sâmbătă, în jurul orei 20.00 – e meciul trei pe terenul 1, după două partide ATP, prima începând la ora 16.55, ora României – în turul al treilea la Miami. Adversara ei va fi Julia Goerges, o potențială adversară în barajul din Fed Cup, de luna viitoare. În mod normal, jucătoarea noastră pornește ca favorită, evident, nu doar pentru că e cap de serie numărul 5, iar adversara ei nu e printre favorite, dar și pentru că are un joc mult mai solid decât al nemțoaicei. Partida va fi transmisă la DolceSport 1.

Tot azi, și tot pe la ora 20.00, va juca și Horia Tecău. Acesta și Jean Julien Rojer vor juca pe terenul 8 contra perechii franceze Jeremy Chardy/ Fabrice Martin și cred că victoria nu va fi o problemă, mai ales că pentru Tecău Miami înseamnă o a doua casă, el pregătindu-se iarna în acest oraș. Meciul contează pentru primul tur al probei de dublu.

Cel mai târziu va juca Monica Niculescu, cea care, împreună cu rusoaica Margarita Gasparyan, va juca în primul tur de dublu împotriva perechii Monica Puig/ Heather Watson.


5 thoughts on “Miami Open: Simona Halep joacă sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Meciul va fi în direct la DolceSport

Leave a Reply

Top