SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros: Simona Halep se bucură că nu joacă împotriva Mirjanei Lucic: “Aveam stres împotriva ei”

Roland Garros: Simona Halep se bucură că nu joacă împotriva Mirjanei Lucic: “Aveam stres împotriva ei”

roland garros simona halep
roland garros simona halep
Simona Halep

Simona Halep, calificată azi în turul al treilea la Roland Garros, va juca vineri împotriva unei alte asiatice, Naomi Osaka. Clasată pe locul 101 în lume, aceasta a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3 pe croata Mirjana Lucic-Baroni, o amintire nu prea plăcută pentru Simona.

De altfel, la conferinţa de presă de azi, de după victoria cu Zarina Diyas (scor 7-6, 6-2), Simona Halep a recunoscut că nu ar fi dorit să joace contra lui Lucic-Baroni, cea care anul trecut a învins-o în turul secund la Roland Garros, iar în 2014 în turul al treilea la US Open.  „Nu am vrut o revanşă cu Lucic-Baroni! Primul lucru pe care l-am intrebat pe Darren Cahill a fost cu cine joc. Am stress contra ei, adevarul asta e, dar bine ca s-a schimbat treaba”, a declarat Simona cu sinceritate.

AICI puteţi citi toate declaraţiile acordate de Simona Halep azi.



În ceea ce priveşte meciul cu Naomi Osaka, o puştoaică de 18 ani cu care se va întâlni pentru prima dat în carieră, Simona a declarat: “N-am jucat contra ei niciodata. Stiu ca e tanara, n-o sa aiba nimic de pierdut dar si eu nu prea am nimic de pierdut urmatoarul tur. Sunt destul de bine acum , sper sa fie bine si peste doua zile si să joc un tenis mai bun decat azi. Sunt foarte sanatoasa si ma simt foarte bine. Om vedea cu emotiile…“, a declarat Simona.

loading…


Leave a Reply

Top