SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Eastbourne: Sorana Cîrstea s-a retras în calificări. Irina Begu e cap de serie 15 și are BYE în primul tur de pe tabloul principal

WTA Eastbourne: Sorana Cîrstea s-a retras în calificări. Irina Begu e cap de serie 15 și are BYE în primul tur de pe tabloul principal

sorana cirstea iarba mallorca
sorana cirstea iarba mallorca
Sorana Cirstea

Așa cum era de așeptat, Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur al calificărilor de la Eastbourne. Am rămas, totuși, cu o jucătoare pe tabloul principal.

Sorana Cîrstea a jucat sâmbătă în calificările turneului de la Eastbourne, la mai puțin de 24 de ore de la eliminarea în sferturile de finală de la Mallorca. Cei aproape 800 de kilometri și oboseala celor meciuri disputate în ultima săptămână și-au spus cuvântul, așa că Sorana a decis să se retragă în primul tur, la scorul de 5-4 pentru americanca Varvara Lepchenko. O decizie foarte bună, pentru că nu avea sens să-și pună în pericol participarea la Wimbledon riscând vreo accidentare inutilă.

Pe tabloul principal vom avea astfel o singură româncă, pe Irina Begu. Desemnată cap de serie numărul 15, aceasta e direct calificată în turul secund, acolo unde va juca împotriva învingătoarei meciului dintre canadianca Eugenie Bouchard și o jucătoare din calificări.


loading…


Leave a Reply

Top