SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > BRD Bucharest Open: Simona Halep și româncele și-au aflat adversarele

BRD Bucharest Open: Simona Halep și româncele și-au aflat adversarele

simona halep trofeu wta bucuresti
simona halep trofeu wta bucuresti
Simona Halep cu trofeul cucerit la Bucuresti in 2014

Simona Halep, dar și celelalte românce de pe tabloul principal, și-au aflat adversarele din primul tur al turneului de la București, BRD Bucharest Open.

Desemnată principala favorită a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep va juca în primul tur contra numărul 188 mondial, cehoaica Barbora Krejcikova. „E pentru prima dată când voi juca împotriva ei, voi avea emoții, pentru că voi juca acasă, dar sper să fie bine”, a declarat Simona Halep. În optimile de finală, Halep ar urma să joace împotriva învingătoarei din meciul dintre o jucătoare venită din calificări și Katerina Kozlova.

În jumătatea inferioară a tabloului au fost repartizate toate celalalte românce. Monica Niculescu și Andreea Mitu vor fi adversare în primul tur, această confruntare fiind decisă de Simona Halep, care a tras din urnă numărul repartizat Andreei Mitu. ”Îmi pare rău că am dat naștere acestei confruntări, însă așa e în tenis. Va câștiga cine va fi mai bună. Și eu am mai avut parte de trageri la sorți grele”, a afirmat Halep.

Tot în primul tur vor avea și o altă confruntare românească: Patricia Țig – Ioana Mincă.

Cea de-a șasea româncă de pe tablou, Gabriela Ruse, va juca în primul tur contra letonei Anastasija Sevastova.

Pe tabloul principal ar fi trebuit să joace și Georgia Crăciun, care primise un wild-card, însă ea nu a mai putut participa, din cauza unei accidentări la mână.

Azi, în calificări, Cristina Dinu a învins-o în primul tur cu scorul de 6-2, 6-7, 6-4 pe sârboaica Jelena Jaksic.

Alexandra Cadanţu a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi şapte minute, de favorita 7, chinezoaica Shilin Xu.

De asemenea, Miriam Bulgaru a fost depășită, tot în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră şi 11 minute, de poloneza Katarzyna Piter.

loading…


Leave a Reply

Top