SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova, amenințată cu închisoarea. Poate primi până la 7 ani

Maria Sharapova, amenințată cu închisoarea. Poate primi până la 7 ani

maria sharapova beijing

Maria Sharapova are probleme cu justiția tocmai în India. Dacă acuzațiile împotriva ei se vor dovedi adevărate, ea riscă să primească o pedeapsă de 7 ani de închisoare!
Informația a fost relevată de Times of India, care citează un oficial al poliției din Delhi. Conform acestuia, la sediul poliției s-a depus o plângere la adresa Sharapovei pentru înșelăciune și conspirație. Ea e acuzată că și-a folosit numele pentru a face publicitate unui complex rezidențial care ar fi trebuit să fie gata în 2016, dar care nici măcar nu a început să fie construit. Problema e că unele apartamente ar fi fost vândute, iar păgubiții spun că tocmai faptul că au văzut-o pe Sharapova făcând reclamă i-a convins să cumpere ceva ce nu există. Dacă se va dovedi vinovată, rusoaica ar putea fi condamnată la 7 ani de închisoare, conform – scrie presa internațională – secțiunii 420 din Codul Penal Indian.
Chiar dacă pare o glumă proastă, totuși lucrurile sunt ceva mai încurcate, pentru că acel complex de locuințe ar fi trebuit să poarte chiar numele rusoaicei: ”Ballet by Sharapova”. ”Sharapova nu numai că a făcut o reclamă agresivă complexului, dar a și dat impresia că finanțează construcția,așa că este parte din această conspirație criminală”, se arată în plângere. Sharapova a făcut acest lucru începând din 2013.

Următoarea audiere a martorilor la poliție va avea loc pe 23 noiembrie. Sharapova încă nu a fost citată, dar e greu de crezut că ea va mai călca prea curând în India.CITEȘTE ȘI:  Wimbledon, dublu: Vezi adversarii Românilor în probele pe echipe. Meci greu pentru Halep / E. Bogdan

Leave a Reply

Top