SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep: va începe sezonul de zgură 2020 unde nu a mai făcut-o niciodată

Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep: va începe sezonul de zgură 2020 unde nu a mai făcut-o niciodată

Simona Halep, supărată la US Open 2019

Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare: s-a înscris în premieră la un turneu pe care l-a evitat de fiecare dată, deoarece este programat pe o zgură care nu se regăsește în Europa. Ea va juca la Charleston, la Volvo Car Open.

Oficialii de la Volvo Car Open, cum se cheamă turneul de la Charleston, au anunțat vineri cu mare bucurie faptul că, ”pentru prima dată în istoria de 20 de ani a turneului, Simona Halep va participa la acestă competiție”. Informația a fost confirmată și de fostul lider mondial, care a dat obișnuita declarație că abia așteaptă să joace acolo, că mereu și-a dorit să joace la acest turneu de care a auzit doar vorbe bune de la celelalte jucători, dar că niciodată nu a reușit și i-a părut tare rău… În fine, vorbele de PR pe care le regăsiți la fiecare sportiv de top atunci când este dat un comunicat din partea organizatorilor unui turneu.

Mișcarea Simonei este foarte surprinzătoare, deoarece există o explicație pentru absența ei totală de până acum de la Charleston. Turneul este programat imediat după ”dubla” Indian Wells – Miami, care e nu doar solicitantă, dar și încheie sezonul american de hard din primăvară. De regulă, sportivii își iau o pauză pentru trecerea pe altă suprafaă, pentru că Volvo Car Open se dispută pe zgură. Însă nu este orice fel zgură, ci acea suprafață verde, pentru că așa e zgura americană. Ea nu are numai altă culoare, dar are și alte calități față de cea din Europa, acolo unde se joacă tenisul adevărat pe această suprafață și unde avem turnee consacrate, ca Stuttgart, Madrid, Roma și, desigur, Roland Garros.

Anul viitor, turneul de la Charleston va avea loc în perioada 4-12 aprilie 2020.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top