SUNTETI AICI
ACASA > International > Cine este Nicolas Kicker, suspendat 3 ani pentru trucare de meciuri de tenis. E cel mai bine cotat jucător suspendat

Cine este Nicolas Kicker, suspendat 3 ani pentru trucare de meciuri de tenis. E cel mai bine cotat jucător suspendat

Nicolas Kicker a fost suspendat 3 ani din activitate pentru trucare de meciuri

Jucătorul argentinian Nicolas Kicker nu a reuşit să intre în istorie ca un mare tenismen, dar tot va fi pomenit de multe ori de acum încolo. El a devenit cel mai bine clasat jucător suspendat pentru trucare de meciuri.




Nicolas Kicker, ocupant al locului 100 ATP, a fost suspendat trei ani şi amendat cu 25.000 de dolari de Tennis Unit Integrity (TIU) pentru trucare de meciuri. Pedeapsa este de fapt de şase ani, dar trei sunt cu suspendare.

În vârstă de 25 de ani şi fost ocupant al locului 78 ATP anul trecut, după Roland Garros, a fost declarat vinovat că a aranjat rezultatul unui meci de la turneul challenger de la Padova, în iunie 2015, şi al unei partide de la un alt challenger, cel de la Baranquilla, în Columbia, în septembrie 2015.

În plus, Kicker a fost găsit vinovat de faptul că nu a raportat atunci când a fost abordat pentru a truca meciurile şi pentru că nu a cooperat cu TIU pe parcursul anchetei. El va putea reveni în 2021 în activitate.



Cine este Nicolas Kicker, cel mai bine cotat jucător de tenis suspendat pentru trucare de meciuri

Cel mai important rezultat al lui Nicolas Kicker a fost victoria obţinută la Lyon, în faţa lui Nick Kyrgios. În rest, el mai are calificări în turul al treilea la Australian Open şi la Indian Wells, ambele în 2018. Kicker a început tenisul la patru ani, adică în 1996, tatăl lui fiind antrenor de tenis. Ca orice copil din ultimii 20 de ani, şi pentru argentinian idol a fost Roger Federer. Din 2012 are un băiat, Bastian.

A câştigat din tenis 840.342 de dolari, dintre care 274.486 de dolari doar anul acesta. În total în carieră a obţinut 19 victorii în meciurile disputate în ATP şi a pierdut 27 de partide.



Leave a Reply

Top