SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV Irina Begu a explicat ce a făcut în jumătatea de oră petrecută între cele două meciuri jucate duminică

EXCLUSIV Irina Begu a explicat ce a făcut în jumătatea de oră petrecută între cele două meciuri jucate duminică

Irina Begu fed cup romania

Irina Begu fed cup romania
Irina Begu

Irina Begu, eroina fomaţiei României în meciul de duminică, disputat în Fed Cup, contra Spaniei, a vorbit azi cu Doartenis.ro despre ziua de ieri, când a adus un punct şi jumătate echipei noastre.

Printre altele, ea mi-a povestit şi cum a petrecut cele aproximativ 30 de minute dintre meciul de simplu, câştigat în faţa Silviei Soler Espinosa, şi cel de dublu. “Între meciuri m-am relaxat un pic, am încercat să mănânc ceva, am făcut un pic de masaj. Am încercat să mă relaxez. Am vorbit cu Moni, cu ceilalţi membri ai echipei. Au zburat imediat cele 30 de minute. Adevărul este că nu eram nici aşa de obosită, că nu a fost un meci atât de lung. M-am simţit foarte bine în primul meci de duminică, cel de simplu, care nici nu a durat atât de mult, cam o oră şi jumătate. Şi nici nu am avut probleme, abia în setul al treilea din meciul de dublu am avut ceva contracturi musculare, dar nu era nimic grav.”

Irina a dezvăluit şi că era stabilit d la început ca ea şi Monica să joace în meciul de dublu. “Aş fi jucat indiferent de cât de mult ar fi durat primul meci. Aşa era stabilit. Eu cu Moni ne cunoaştem foarte bine şi am şi exersat anumite tactici la antrenamente“, a mai spus Irina.

Victoria în faţa Spaniei i-a dat Irinei o noapte albă, pentru că, de fericire, nu a mai putut dormi: “Nu am putut dormi de fericire. Am visat doar tenis. M-am învârtit toată noaptea, cum închideam ochii, vedeam meciuri de tenis. Dar nu îmi pare rău deloc“, a încheiat Irina.



2 thoughts on “EXCLUSIV Irina Begu a explicat ce a făcut în jumătatea de oră petrecută între cele două meciuri jucate duminică

Leave a Reply

Top