SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > POZA ZILEI, 12 septembrie 2015: Martina Hingis și Leander Paes au cucerit titlul de dublu mixt la US Open

POZA ZILEI, 12 septembrie 2015: Martina Hingis și Leander Paes au cucerit titlul de dublu mixt la US Open

hingis paes trofeu mixt usopen

hingis paes trofeu mixt usopen
Martina Hingis si Leander Paes cu trofeul cucerit in proba de dublu mixt la US Open, al treilea al anului

Elvețianca Martina Hingis și indianul Leander Paes au devenit stăpânii absoluți ai probei de dublu mixt în acest an. Ei au cucerit titlul la US Open, acesta fiind al treilea trofeu în 2015.

În finala probei de dublu mixt de la US Open, Martina Hingis și Leander Paes au învins cu scorul de 6-4, 3-6, 10-7 perechea americană Bethanie Mattek Sands/ Sam Querrey. A fost a treia victorie din acest an a cuplului Hingis/ Paes, care s-au mai impus la Australian Open și Wimbledon, o performanță pe care doar un cuplu a mai reușit-o de-a lungul timpului. Se întâmpla în1969, iar protagoniști erau Margaret Court și Marty Riesen.


Victoria celor doi e cea mai bună dovadă că, în tenis, ”găina bătrână face ciorba bună”, căci Martina Hingis are 35 de ani, iar Leander Paes are 42 de ani.

2 thoughts on “POZA ZILEI, 12 septembrie 2015: Martina Hingis și Leander Paes au cucerit titlul de dublu mixt la US Open

Leave a Reply

Top