SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > ȘTIRILE ZILEI, 12 mai 2017: Daria Gavrilova joacă în calificări la Roma pentru că a uitat să se înscrie la turneu!

ȘTIRILE ZILEI, 12 mai 2017: Daria Gavrilova joacă în calificări la Roma pentru că a uitat să se înscrie la turneu!

daria gavrilova
daria gavrilova
Daria Gavrilova

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul mondial.

1. A 27-a jucătoare a lumii joacă în calificări la Roma dintr-un motiv incredibil. Australianca Daria Gavrilova, ocupanta locului 27 în clasamentul mondial, este principala favorită a calificărilor turneului de la Roma. Ea ar fi trebuit să se afle pe tabloul principal, însă nu e acolo dintr-un motiv incredibil pentru asemenea nivel: a uitat să se înscrie, acum 6 săptămâni…

2. Președintele Federației Italiene de Tenis a fost contra acordării unui wild-card Mariei Sharapova. Cum turneul de la Roma se apropie, prin Italia toată lumea vorbește, se pare, de participarea Mariei Sharapova. Aceasta a primit un wild-card din partea organizatorilor, stârnind numeroase discuții. Întrebat despre această invitație, președintele Federației Italiene de Tenis a declarat că el a fost împotriva acordării wild-card-ului. ”Am avut o discuție mai lungă, dar Palmieri, directorul turneului, a câștigat. Așa că i-a acordat wild-card-ul Sharapovei”, a declarat Angelo Binaghi, care se află în cea mai convenabilă poziție: pare dizident, dar va avea și buzunarele pline, căci rusoaica îi va umple tribunele.



3. Novak Djokovic a spus că acum e antrenat de fratele lui. Fost lider în clasamentul mondial, Novak Djokovic are un moment de rătăcire prin circuit. El și-a concediat toată echipa, iar acum e de capul lui prin turnee, fără antrenor. De fapt are unul, dar e mai mult pentru confortul lui psihic, căci nu se poate numi tehnician: fratele lui, Marko. Pare o glumă, dar nu e… Important e că el se simte bine. Din echipă mai face parte mental coach-ul Pepe Imag, acel guru în care sârbul are încredere și de la care cred că au plecat toate schimbările lui Nole, plus un fizioterapeut.

4. Se știu semifinalele feminine la Madrid. Se știu semifinalele turneului WTA de la Madrid. În afară de cea pe care o știam, Simona Halep – Anastasija Sevastova (AICI vedeți la ce oră se joacă), cea de-a doua semifinală va avea loc între Svetlana Kuznetsova și Kristina Mladenovic. În sferturi. Kuznetsova a învins-o cu scorul de 6-4, 6-0 pe Eugenie Bouchard, cea care le eliminase pe Maria Sharapova și Angelique Kerber.

loading…


Leave a Reply

Top